ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κοντά στο «ναι» ο Φορτούνης!

Κοντά στο «ναι» ο Φορτούνης!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τις υποθέσεις του Κώστα Φορτούνη και του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ιδιαίτερα για τον πρώτο.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Φόρτου» φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να προκύψουν και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο αρχηγός συνεχίζει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ να κρατήσει στο ρόστερ του τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή, προσφέροντάς του για αυτό τον λόγο ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, κάτι το οποίο αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του παίκτη, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να αναμένεται να επισημοποιήσουν οι δύο πλευρές την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Φορτούνης, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, είναι πλέον πανέτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του, προκειμένου να την οδηγήσει τα επόμενα χρόνια σε νέες επιτυχίες.

Από σήμερα θα γίνουν οι τελικές επαφές τόσο με τον «Φόρτου» όσο και με τον Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν αποκλείεται να φύγει αύριο για την Ολλανδία, και να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ