ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σημαντικός ο «φάκελος» των δανεικών στον Ολυμπιακό!

Σημαντικός ο «φάκελος» των δανεικών στον Ολυμπιακό!

Πολλά μέτωπα «ανοιχτά» στον Ολυμπιακό, τα οποία αναμένεται να κλείσουν σύντομα. Με την κορύφωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, δεν απασχολούν μόνο οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές, αλλά και άλλες περιπτώσεις παικτών που το μέλλον τους «καίει» τους Πειραιώτες.

Ειδικότερα, οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από δανεισμούς και δεν υπολογίζονται από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ένα ζήτημα το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν απεγνωσμένα τη λύση του. Παίκτες όπως ο Πέπε, την αγορά του οποίου «καλοβλέπει» η Πάφος, καθώς και τους υπόλοιπους δανεικούς.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που πέρυσι έπαιξε στην Αλ Τζαζίρα, ο Χόλσγκροουβ που προέρχεται από δανεισμό στην Εστορίλ και ο Ανδρούτσος που αγωνίστηκε στην Όσναμπρικ, μαζί με τον Κούντε, για τον οποίο ο Ατρόμητος είχε εκφράσει διάθεση αγοράς του από το Μάρτιο.

Αρκετές υποθέσεις που ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει, με σκοπό να ξεκαθαρίσει η εικόνα του «ερυθρόλευκου» ρόστερ και να μπορεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συνεχίσει τη δουλειά του με έναν «πονοκέφαλο» λίγοτερο, χτίζοντας τον Ολυμπιακό του «αύριο» όσο πιο μεθοδικά γίνεται.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ