ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλο και πιο δυνατή η «μάχη» για την παραμονή Όρτα στον Ολυμπιακό!

Όλο και πιο δυνατή η «μάχη» για την παραμονή Όρτα στον Ολυμπιακό!

Η διατήρηση του βασικού «κορμού» που έφερε την κατάκτηση του Conference League, την περασμένη σεζόν, είναι κάτι που «καίει» άπαντες στον Ολυμπιακό και, φυσικά, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Παρά το γεγονός ότι Φορτούνης και Ελ Κααμπί βρίσκονται στο προσκήνιο, μετά και την ανανέωση του Γιώργου Μασούρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το νου τους και σε άλλες υποθέσεις. Όπως αυτή του Αντρέ Όρτα, που ο «Μέντι» θέλει να κρατήσει στο Λιμάνι.

Η υπόθεσή του δεν έχει παραμεληθεί, με την Μπράγκα να εξακολουθεί να επιμένει για τα 6 εκατομμύρια, προκειμένου ο δανεισμός να γίνει κανονική αγορά. Σύμμαχος των Πειραιωτών η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παρά τις «κόνξες» των Πορτογάλων.

Βέβαια, ο 27χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μαζί τους έως και το 2027, κάτι που αποτελεί ένα «εμπόδιο» το οποίο πρέπει να ξεπεραστεί, προκειμένου να διευθετηθεί η υπόθεση. Όμως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει «πίσω».

Κάθε άλλο, αφού θα ξαναπροσπαθήσει, όσο το δυνατόν πιο πολύ μπορεί, προκειμένου να κάνει, και επίσημα, δικό του τον παίκτη. Άλλωστε, την περασμένη σεζόν είχε βασικό ρόλο, παίζοντας συνολικά 21 φορές, από το Γενάρη και έπειτα, με 2 τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

Μην ξεχνάμε, πέραν αυτών, ότι ο Όρτα δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της Μπράγκα, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου αποτελεί εκ των πρώτων επιλογών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ