ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η μοναδικότητα του Έσε!

Η μοναδικότητα του Έσε!

Ο Σαντιάγκο Έσε, είναι ένα από τα πρόσωπα που παρά το γεγονός πως δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, δεν ήταν στη χθεσινή «πρώτη» στο Ρέντη. Και αυτό… δικαιολογείται, αφού ο Αργεντινός μέσος θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου, μαζί με την Κ23 της «Αλμπισελέστε».

Ο Έσε, θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Άλαν Βαρέλα, της Πόρτο και έχει κάτι το… ξεχωριστό. Πως θα είναι ο μοναδικός παίκτης της μεσαία γραμμής, που δεν ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς. Καθώς οι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει ο Χαβιέ Μασεράνο, είναι ο Εζεκιέλ Φερνάντες, ο Κριστιάν Μεντίνα και ο Κέβιν Ζενόν. Υπενθυμίζεται πως στις 24/7 είναι το ματς με το Μαρόκο, στις 27/7 αυτό με το Ιράκ και στις 30 του μήνα, με αντίπαλο την Ουκρανία.

Το προηγούμενο διάστημα, ο Έσε σε δηλώσεις που είχε κάνει σε ραδιόφωνο της Αργεντινής, είχε υπογραμμίσει: «Είναι όνειρο να έχεις αυτή τη δυνατότητα να παίξεις στην Αργεντινή. Έχουμε ένα εντυπωσιακό σύνολο ποδοσφαιριστών με ποιότητα. Η Αργεντινή είναι μία ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ». Όσο για την κλήση του, είπε: «Όταν ο Μασεράνο με πήρε τηλέφωνο, ήξερα ότι έπρεπε να δώσω τα πάντα για να μπορέσω να μπω στη λίστα και να είμαι στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ