ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στα Ιωάννινα οι Ευρωκούπες του Θρύλου! (photo)

Στα Ιωάννινα οι Ευρωκούπες του Θρύλου! (photo)

Το ταξίδι του Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα, μαζί με τις δύο ευρωκούπες του συνεχίζεται και αυτή τη φορά η επόμενη «ερυθρόλευκη» στάση θα γίνει στη βορειοδυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.

Τα Ιωάννινα θα υποδεχθούν το μεγαλείο του Θρύλου, το απόγευμα της Κυριακής (14/7, 18:30). Τα τρόπαια του Conference, αλλά και του Youth League θα βρίσκονται στην Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στη Λίμνη της πόλης και ο κόσμος αναμένεται να συγκεντρωθεί εκεί κατά χιλιάδες.

Μάλιστα δεν θα είναι μονάχα για φωτογραφίες εκεί, αλλά και για το καθήκον προς τους «ερυθρόλευκους» και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, εξασφαλίζοντας την αγορά των καρτών μέλους και φιλάθλου, οι οποίες για ακόμα μία φορά θα γίνουν ανάρπαστες.

Μην ξεχνάμε, μεταξύ άλλων, ότι μιλάμε για τη μοναδική «ερυθρόλευκη» στάση στην Ήπειρο, αφού μετά το tour συνεχίζεται σε Λαμία (15 Ιουλίου), Τρίκαλα (16 Ιουλίου), Καρδίτσα (17 Ιουλίου) και Βόλο (18 Ιουλίου), όπου και εκεί αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο, όπως και σε κάθε πόλη και νησί που έχουν επισκεφθεί τα δύο βαρύτιμα ευρωπαϊκά τρόπαια.

 

PHOTO GALLERY

Στα Ιωάννινα οι Ευρωκούπες του Θρύλου! (photo)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ