ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κοκκίνισε» και η Λευκάδα για το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου! (photos)

«Κοκκίνισε» και η Λευκάδα για το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου! (photos)

Το ταξίδι των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα συνεχίζεται, με την Δυτική πλευρά της χώρας να έχει την τιμητική της. Η Λευκάδα έγινε... Πειραιάς, με το Νέο Πάρκο, αλλά και την Ξύλινη Γέφυρα να «ντύνονται στα ερυθρόλευκα».

Με τα κύπελλα του Conference και του Youth League από κάτω και τον κόσμο πάνω στη γέφυρα, η εικόνα που δημιουργήθηκε ήταν φανταστική. Το ίδιο και η πομπή μηχανών και αμαξιών, που συνόδευσε τις δύο ευρωκούπες έως και το σημείο όπου τοποθετήθηκαν, με τον κόσμο, ως συνήθως να βγάζει άπειρες φωτογραφίες μαζί με αυτές.

Καπνογόνα, κασκόλ, σημαίες και φανέλες έδωσαν κόκκινο χρώμα ακόμα και στις... βάρκες, που πήγαν μία βόλτα τα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα του Θρύλου!

Μία φανταστική ατμόσφαιρα, όμως η «ερυθρόλευκη τρέλα» δεν σταματά εκεί. Συνέχεια την Κυριακή 14 Ιουλίου στα Γιάννενα και την Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στη Λίμνη της πόλης (18:30).

Απολαύστε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές από την υποδοχή των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων στη Λευκάδα, μέσα από την κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ