ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Στο ίδιο επίπεδο με τους καλύτερους»

«Στο ίδιο επίπεδο με τους καλύτερους»

«Δεν βλέπω την ώρα» ήταν η αρχική ατάκα του Σαντιάγκο Έσε, με φόντο τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου και την παρουσία του στην Κ23 της Αργεντινής, στο «DSPORTS RADIO 103,1» και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε ήδη κοντά στο ταξίδι. Η αλήθεια είναι, ότι είναι πολύ μεγάλη χαρά να μπορείς να βρίσκεσαι στο Παρίσι. Πάντα ονειρεύεται κανείς να έχει την ευκαιρία, ο Μασεράνο με είχε καλέσει στα μέσα των ημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ, για τα φιλικά με την Παραγουάη και από εκείνη τη στιγμή, ήξερα ότι έπρεπε να τα δώσω όλα, για να είμαι στην τελική λίστα».

Συνέχισε λέγοντας: «Τους περισσότερους συμπαίκτες μου, τους γνωρίζω. Πέρα από το γεγονός ότι έχουμε μεγάλη ποιότητα ποδοσφαιριστών, είναι όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούν να φτάσουν με την Αργεντινή, στο υψηλότερο σκαλί. Επίσης, αφού είμαστε Αργεντίνοι, που δεν τα παρατάμε ποτέ, στην Εθνική ομάδα, μπορούμε να έχουμε ένα μεγάλο σύνολο χαρακτηριστικών, που μπορούν να μας οδηγήσουν στο να κερδίσουμε σπουδαία πράγματα. Με οποιαδήποτε ομάδα της Αργεντινής, μπορείς να ενθουσιαστείς».

 Κατέληξε ο Λατινοαμερικάνος χαφ στις δηλώσεις του για την εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το επίπεδο απαιτήσεων σε όλους τους αγώνες, σε κάνει να είσαι συνεχώς σε αυτό το επίπεδο. Το να μπορείς να αγωνίζεσαι στις σημαντικές διοργανώσεις της Ευρώπης, είναι επίσης κάτι που χρειάζεται για τον εαυτό σου, ή χρειάζεται στην ομάδα, προκειμένου να προετοιμαστούμε για κάθε παιχνίδι και δείξαμε πως σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά ήμασταν κοντά στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά κερδίσαμε το Κόνφερενς Λιγκ, όπου ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τους καλύτερους».

Υπενθυμίζεται πως ο Έσε θα ενισχύσει για… αρχή, την Εθνική του ομάδα, στους αγώνες με το Μαρόκο, το Ιράκ και την Ουκρανία για τον Β΄ όμιλο, στους Ολυμπιακούς αγώνες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ