ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κρίσιμες ώρες για τον Φορτούνη!

Οι κρίσιμες ώρες για τον Φορτούνη!

Το όνομά του είναι στο προσκήνιο για τα καλά. Ο Κώστας Φορτούνης έχει αρκετές προτάσεις με «χρυσά» συμβόλαια από ομάδες της Αραβίας και της Τουρκίας, ωστόσο, αυτό που περίμενε ήταν την επιστροφή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη χώρα μας, όπου έλειπε για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πλέον όμως εδώ και λίγες ημέρες είναι και πάλι στην Ελλάδα. Έτσι τελείωσε και το θέμα του Μασούρα και τώρα ο Φορτούνης αυτό που θέλει είναι να μιλήσει ο ίδιος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο Κώστας Φορτούνης, ως προτεραιότητα έχει να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η μεγάλη του επιθυμία για τη συνέχεια, να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο και να παραμείνει στον Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια και… βλέπουμε.

Ο Tρικαλινός άσος κατάφερε να κάνει και τους πιο… άπιστους, να τον λατρέψουν. «Haters to believers», που έλεγε και ο Κλοπ. Χορτασμένος, λοιπόν, ναι είναι. Παρ’ όλα αυτά, δεν προκύπτει ότι «καίγεται» για περιπέτειες. Αν η επόμενη αγωνιστική σεζόν τον βρει και πάλι στο «Καραϊσκάκης»… κανένα πρόβλημα.

Όλα δείχνουν πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και το θέμα, θα κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, το συμβόλαιο του θα είναι παραπάνω από το διπλάσιο (1.700.000).

Το κρίσιμο 48ώρο του Κώστα Φορτούνη για το μέλλον του στο Λιμάνι έφτασε και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ