ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέρασαν ομόφωνα οι ριζικές αλλαγές

Πέρασαν ομόφωνα οι ριζικές αλλαγές

Ομόφωνα πέρασαν οι ριζικές αλλαγές στη Super League, στην έκτακτη ΓΣ που ήταν η πρώτη συνεδρίαση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία. Νέος αέρας με πρόεδρο τον ηγέτη του Ολυμπιακού στη διοργανώτρια, ενώ το πρωτάθλημα γίνεται πιο ανταγωνιστικό και ελκυστικό. Μέχρι και ΑΕΚ, Αρης που τις προηγούμενες μέρες είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους, μέσω διαρροών, αναδιπλώθηκαν και τις ψήφισαν.

Με το νέο φορμάτ το πρωτάθλημα γίνεται ανταγωνιστικό και δεν θα υπάρχουν αδιάφοροι. Ετσι τη σεζόν 2024-25 θα έχουμε πλέι οφ με συμμετοχή των ομάδων που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-4 (σ.σ. αντί για τις θέσεις 1-6), μάχη για τις θέσεις 5-8 με έπαθλο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέι άουτ μεταξύ των ομάδων των θέσεων 9-14. Η συνέχεια στα πλέι οφ θα γίνεται με τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, όμως για τις θέσεις 5-8 η βαθμολογία θα ξεκινά με διαίρεση δια δυο των βαθμών της κανονικής περιόδου.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ