ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η απάντηση του Μπιέλ για το μέλλον!

Η απάντηση του Μπιέλ για το μέλλον!

Ο «ερυθρόλευκος» ποδοσφαιριστής από το Σαν Χουάν, Πεπ Μπιέλ, πρωταγωνίστησε αυτές τις μέρες σε μια πολύ όμορφη, συνάντηση στη γενέτειρά του. Έτσι, τα μικρότερα ποδοσφαιρόφιλα παιδιά του δήμου, καθώς και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, με τον δήμαρχο Ρίτσαρντ Τόμσον, ήπιαν έναν καφέ στο μπακ «Centro» με τον άνδρα που μέχρι τώρα ήταν παίκτης της Άουγκσμπουργκ στη γερμανική Bundesliga και που επέστρεψε στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Σε αυτή τη συνάντηση στην πλατεία, τα πιτσιρίκια έγιναν για μια μέρα «δημοσιογράφοι» . Η υποχρεωτική και επαναλαμβανόμενη ερώτηση ήταν αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Μαγιόρκα και η απάντηση ήταν καταφατική. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη γη του, αλλά τόνισε ότι είναι ακόμα λίγο νωρίς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Πεπ Μπιέλ, δεν έλειψαν οι συμβουλές στην κουβέντα. Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες, θέλησε να ευχαριστήσει τους νεαρούς ντόπιους παίκτες. «Πρέπει να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο και να μην τα παρατάς ποτέ. Είναι θέμα πολλής πειθαρχίας και πάντα να προχωράς μπροστά», σημείωσε. Ωστόσο, έχει επιμείνει ότι τόσο οι σπουδές όσο και οι γλώσσες «είναι το κλειδί» στην εκπαίδευσή του.

Μετά τη συζήτηση με τους γείτονες, ο Πεπ Μπιέλ, υπέγραψε αυτόγραφα και τράβηξε φωτογραφίες. Με τους πιτσιρικάδες στο Σαν Χουάν, που θεωρούν τον 27χρονο ποδοσφαιριστή πραγματικό είδωλο.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ