ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα «τεστ» του Θρύλου! (photos)

Τα «τεστ» του Θρύλου! (photos)

Ο Ολυμπιακός «μπαίνει» στην ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, αφού την Τετάρτη (10/7), επιστρέφει στις προπονήσεις στο Ρέντη και ξεκινά τη σκληρή δουλειά για τη νέα χρονιά. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο αθλητικό κέντρο του Θρύλου για την έναρξη της προετοιμασίας και την πρώτη φετινή προπόνηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν την «πρώτη» τους στο Ρέντη με νέα πρόσωπα, αλλά και αρκετές απουσίες και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, πριν από το βασικό στάδιο, το επόμενο διάστημα, στην Ολλανδία.

Οι Πειραιώτες, κάτοχοι του Conference League ανακοίνωσαν, με ανάρτηση στα social media, τα πρώτα πέντε φιλικά προετοιμασίας τους.

Η ομάδα του Πειραιά, λοιπόν, θα δώσει πέντε φιλικά, με πρώτο αυτό κόντρα στον Άγιαξ, στις 19/7 (16:00), κατά την προετοιμασία της στην Ολλανδία, ενώ στις 8/8, θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Νότιγχαμ Φόρεστ! Επίσης, ο Ολυμπιακός θα προγραμματίσει τρία ακόμα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία θα ανακοινώνει το επόμενο διάστημα.

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Θρύλου:

19/7 (16:00): Άγιαξ-Ολυμπιακός (Ολλανδία)

26/7 (17:30): Al-Qadsiah-Ολυμπιακός (Ολλανδία)

27/7 (16:30): Ναϊμέγκεν-Ολυμπιακός (Ολλανδία)

8/8 (21:00): Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ («Γ. Καραϊσκάκης»)

10/8 (20:30): Αρης Λεμεσού-Ολυμπιακός (Κύπρος)

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ