ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η «ώρα της αλήθειας» για τρεις στον Ολυμπιακό!

Η «ώρα της αλήθειας» για τρεις στον Ολυμπιακό!

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα αυτή που έρχεται για τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη 10 Ιουλίου ξεκινούν οι προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτό σημαίνει ότι μερικές από τις πιο σημαντικές υποθέσεις βρίσκονται μία «ανάσα» από την ολοκλήρωσή τους, πιθανώς αίσια. Διότι οι πιθανότητες, αναφορικά με τις περισσότερες περιπτώσεις που «καίνε» τον Θρύλο, είναι με το μέρος του.

Κώστας Φορτούνης, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Γιώργος Μασούρας αποτελούν παραμονές που πρέπει να γίνουν «πάση θυσία» για τον «Μέντι», αλλά και την ομάδα, γενικότερα. Μιλάμε για παίκτες, των οποίων τα συμβόλαιο έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να ανανεωθούν, εφόσον όλα πάνε καλά. Αυτό ισχύει για τους δύο Έλληνες, αφού ο Μαροκινός στράικερ έχει, ναι μεν, ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά όλη η Ευρώπη και η Σαουδική Αραβία βρίσκεται στα «πόδια» του. Η παρουσία στην έναρξη της σεζόν είναι επιβεβλημένη, με τις εξελίξεις, παράλληλα, να τρέχουν. Τα συμβόλαιο του αρχηγού των Πειραιωτών, αλλά και του Έλληνα εξτρέμ είναι κάτι που θα διευθετηθεί, όπως όλα δείχνουν, τις ερχόμενες ημέρες, ώστε ο Βάσκος τεχνικός να ξεκινήσει το «χτίσιμο», εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς με το κεφάλι του «ήσυχο».

Πέραν αυτών υπάρχουν και οι Ποντένσε, Κάρμο και Όρτα, των οποίων ο δανεισμός υπάρχει η επιθυμία να γίνει κανονική μεταγραφή, «κλειδώνοντας» την παραμονή τους στο Λιμάνι. Και για αυτές τις υποθέσεις υπάρχει διάθεση υπομονής, αλλά παράλληλα και αισιοδοξία ότι θα κλείσουν αίσια, πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και το Ρότερνταμ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ