ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν ο Γκαρθία έφτασε στην… έξοδο!

Όταν ο Γκαρθία έφτασε στην… έξοδο!

Τρομερά πράγματα είχε αποκαλύψει ο Ντάνι Γκαρθία για τη συνεργασία του με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην Ειμπάρ. Σε συνέντευξη του στο Youtube είχε υπογραμμίσει: «Υπήρξαν στιγμές στην προπόνηση που έπρεπε να πω «άσε με ήσυχο». Το καλό είναι ότι αν του απαντήσεις, σε σέβεται». Αν και η θεραπεία μπορεί να είναι χειρότερη από την ασθένεια: «Αν ο Μέντι σου πει κάτι και δει ότι σας έχει ενοχλήσει, σε αυτήν την προπόνηση θα σας κυνηγάει και θα πάρει από εσένα το 100%». Εξάλλου, δήλωσε: «Μου είπε ότι δεν του άρεσε να πατάω τη μπάλα, ότι αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο σάλας» και συμπλήρωσε: «Εκτός από σπουδαίος προπονητής που μπορεί να μην έχει όλα τα πλεονεκτήματα που του αξίζουν, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας προπονητής που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε κάθε παίκτη».

Επίσης ο Γκαρθία, είχε μιλήσει και για τους Γκαΐθκα Γκαριτάνο και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έκανε τη σύγκριση μεταξύ τους, σε αυτά που του ζητούσαν.

«Μου ζήτησε να είμαι πιο κοντά στο να καλύψω και να βοηθήσω την άμυνα να πιέσει. Ο Μέντι μου ζητούσε ακριβώς το αντίθετο, ότι ξεχνάω το πίσω μέρος και κοιτάζω μόνο μπροστά». Μάλιστα, ο Γκαρθία, θεωρούσε μεγάλο ρίσκο αυτό το στιλ παιχνιδιού και ήταν έτοιμος να ετοιμάσει βαλίτσες για αποχώρηση!

«Παίξαμε ένα φιλικό με την Οσασούνα και μας έκαναν άνω κάτω. Κάλεσα τον εκπρόσωπό μου και του είπα να με πάρει από την Εϊμπάρ γιατί δεν μπορούσα να παίξω έτσι», ομολόγησε ο Ντάνι Γκαρθία . Ωστόσο, «κάθε φορά που προχωρούσε η προετοιμασία, ακολουθούσα τις οδηγίες του προπονητή και έβλεπα σταδιακά πως μπορούσα να ανταπεξέλθω» είπε στη συνέχεια ο Γκαρθία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ