ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν πάει Παρίσι, αλλά... Ολλανδία ο Στάμενιτς!

Δεν πάει Παρίσι, αλλά... Ολλανδία ο Στάμενιτς!

«Προ των πυλών» βρίσκεται η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αφού στις 10 Ιουλίου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του «σηκώνουν μανίκια» εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα στις 15 του μηνός, ο Θρύλος αναχωρεί για το Ρότερνταμ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κάπως έτσι, ο Βάσκος τεχνικός κοιτά να κλείσει κάθε εκκρεμότητα, προκειμένου να πάει στην Ολλανδία με το κεφάλι του «ήσυχο».

Ο νεοαποκτηθείς, Μάρκο Στάμενιτς, αποτελούσε μία εκ των εγνοιών του «Μέντι», ωστόσο δεν τίθεται πια κανένα θέμα απουσίας του Νεοζηλανδού χαφ από την pre-season.

Η Εθνική Ομάδα της χώρας του ανακοίνωσε την αποστολή, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και ο μέσος του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται μέσα σε αυτή. Κάπως έτσι, μαζί με τον Ντάνι Γκαρθία θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του προπονητή των «ερυθρόλευκων» για την προετοιμασία, δίνοντάς του τη δυνατότητα να πάρει μία «πρώτη γεύση» από τις ικανότητές του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σαντιάγκο Έσε θα χάσει μεγάλο μέρος, αν όχι ολόκληρη την προετοιμασία, διότι επελέγη από τον Χαβιέ Μασεράνο για την απόστολή της Ολυμπιακής Ομάδας της Αργεντινής.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ