ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού έκαναν «χαμό» και στη Νάξο (photos)

Οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού έκαναν «χαμό» και στη Νάξο (photos)

«Τρέλα» επικράτησε για ακόμα μία φορά, με αφορμή τον Ολυμπιακό και τα ευρωπαϊκά του τρόπαια, αυτή τη φορά στη Νάξο!

Η επίσκεψη στην τρίτη, κατά σειρά, περιοχή των Κυκλάδων στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, όπως ήταν αναμενόμενο. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, που βρίσκεται στην πλατεία του νησιού, κάτω από το Λιμεναρχείο, θαυμάζοντας τις ευρωκούπες του Θρύλου μαζί με την καλύτερη θέα.

Στα «ερυθρόλευκα» ντύηθηκε ολόκληρη η Σάμος, με την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού να είναι ιδιαίτερα «βροντερή». Τραγούδια και συνθήματα για το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου δονούσαν την ατμόσφαιρα, ενώ όλοι ήθελαν μία φωτογραφία με τις κούπες του Conference και του Youth League. Άλλοι με την παρέα τους, άλλοι με τα παιδιά τους και άλλοι με τους... σκύλους τους, όπως αυτός που «έκλεψε» την παράσταση και απαθανατίζεται στο Instagram της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ως συνήθως, τα δύο τρόπαια δέχθηκαν φανταστικής υποδοχής, ενώ πήγαν με πορεία έως το σημείο που μπορούσε να τα θαυμάσει ο κόσμος, κάτι που επίσης φαίνεται στα social media του Θρύλου.

Η περιήγηση των δύο βαρύτιμων τροπαίων δε σταματά εδώ, αφού επόμενη στάση είναι η Τήνος, το απόγευμα του Σαββάτου (6/7, 19:30, Μέσα Λιμάνι).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές που απαθανάτισε η κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη Νάξο:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ