ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξανά για Έσε και Ρίβερ οι Αργεντίνοι!

Ξανά για Έσε και Ρίβερ οι Αργεντίνοι!

Εκτός από τη Μπόκα Τζούνιορς και η μεγάλη αντίπαλος των Αργεντίνων, Ρίβερ Πλέιτ, έχει βάλει στο… μάτι, τον Σαντιάγκο Έσε. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί που έκανε απίστευτα πράγματα με την Ουρακάν και ήταν ο αρχηγός της σε ηλικία 22 ετών (πριν μετακομίσει στο λιμάνι).

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «elcrackdeportivo» έγραψε μεταξύ άλλων πως: «Η Ρίβερ ψάχνει ομάδα για τον Φονσέκα και αναζητάει χαφ. Το όνομα που υπάρχει στον φάκελο, είναι του Έσε! Αναλυτικά το ρεπορτάζ γράφει: «Ο Χόρχε Μπρίτο, συνεχίζει να εργάζεται στη μεταγραφική αγορά της Ρίβερ, όπου μπορεί να διαπραγματευτεί την αποχώρηση του Νικολάς Φονσέκα, για να απελευθερώσει μια θέση ξένου. Δεδομένης αυτής της εξέλιξης, η Ρίβερ θα ψάξει αντικαταστάτη αλλά θα πρέπει να είναι Αργεντίνος, για να μην πιάσει θέση ξένου». Γι αυτό, ο Μαρτίν Ντεμικέλις, στοχεύει στον Σαντιάγκο Έσε, από τον Ολυμπιακό, για τη θέση αντί του Φονσέκα».

Γνωστός δημοσιογράφος στην Αργεντινή, ο Νταμιάν Ραντσέζ, σχολίασε: «Ο μέσος που βρίσκεται στο φάκελο της Ρίβερ, είναι ο Έσε, τον οποίο αναζητούσαν ήδη πριν φύγει για την Ελλάδα και τώρα μπορεί να εμφανιστεί ξανά στην ατζέντα, λόγω της προσπάθειας να αντικατασταθεί ο Νικολάς Φονσέκα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ