ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ιδιαίτερη «αφιέρωση» του Ολυμπιακού στον Μιχάλη Κρητικόπουλο (photo)

Η ιδιαίτερη «αφιέρωση» του Ολυμπιακού στον Μιχάλη Κρητικόπουλο (photo)

Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Άνδρο το απόγευμα της Δευτέρας και από αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει μία άκρως τιμητική πράξη για έναν άνθρωπο που εκπροσώπησε επάξια τα χρώματα του Θρύλου, όμως δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κρητικόπουλο. Ο παλιός παίκτης του Θρύλου, με τον οποίο αγωνίστηκε από το 1973, έως και το 1980, σημειώνοντας 83 γκολ σε 187 συμμετοχές αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους Πειραιώτες και την επιθετική τους γραμμή. Στις 20 Ιουλίου του 2002 άφησε την τελευταία του πνοή, σε φιλικό παλαιμάχων του Ολυμπιακού, το οποίο διεξήχθη στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Άνδρου. Σε ηλικία μόλις 56 ετών ο μεγάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έφυγε από ανακοπή καρδιάς.

Ο σύλλογος, λοιπόν, φρόντισε να τον τιμήσει δεόντως. Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, του Conference και του Youth League βρέθηκαν στο γήπεδο όπου ο Μιχάλης Κρητικόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, με σκοπό να του αφιερωθεί, μεταξύ άλλων η τεράστια επιτυχία του Θρύλου, που δεν πρόλαβε να χαρεί.

Μία εξαιρετική κίνηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για έναν πραγματικό Θρύλο του Ολυμπιακού!

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό αυτό στιγμιότυπο:

 

 

PHOTO GALLERY

Η ιδιαίτερη «αφιέρωση» του Ολυμπιακού στον Μιχάλη Κρητικόπουλο (photo)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ