ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Δε θα βάλει εμπόδια για Έσε»

«Δε θα βάλει εμπόδια για Έσε»

Ο προπονητής Χαβιέ Μασκεράνο ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη λίστα με τους καλεσμένους για την Εθνική Αργεντινής U-23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 , προς το παρόν με δύο μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, τον Νικολάς Οταμέντι και τον Χουλιάν Αλβάρεζ, τους παγκόσμιους πρωταθλητές που αγωνίζονται στο Κόπα Αμέρικα, στις Η.Π.Α.

Αυτή τη στιγμή, ο «ερυθρόλευκος» Σαντιάγκο Έσε, μοιάζει σίγουρος για την παρουσία του στο Παρίσι και αυτό λένε και οι τελευταίες πληροφορίες από τον Τύπο της Αργεντινής. Μάλιστα, η πιο έγκυρη εφημερίδα της χώρας, η «Ole», τονίζει μεταξύ άλλων πως «οι πληροφορίες λένε πως ο Ολυμπιακός δε θα βάλει εμπόδια στον Έσε και θα είναι κανονικά στο Παρίσι».

 Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες εβδομάδες ο προπονητής της Κ23 της «αλμπισελέστε», Χαβιέ Μασεράνο θα ανακοινώσει επίσημα την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στο Παρίσι, η οποία θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα δώσει το παρών στην προετοιμασία του  Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζεται ότι ο Έσε έχει πραγματοποιήσει ήδη 50 εμφανίσεις με την φανέλα των Πειραιωτών, αγωνιζόμενος για περισσότερα από 4.000 λεπτά. Ήταν μάλιστα και ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, για το «χρυσό» γκολ με την Φιορεντίνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ