ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το παρόν του Ολυμπιακού «φωτίζει» το μέλλον…

Το παρόν του Ολυμπιακού «φωτίζει» το μέλλον…

Όσο και αν προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League, θα τους έρχονται οι απαντήσεις καθημερινά και θα τους αποστομώνουν. Κι αυτές οι απαντήσεις δεν έρχονται μόνο εντός συνόρων, αλλά από παντού, κι όταν λέμε από παντού το εννοούμε.

O Θρύλος είναι ο ΠΡΕΣΒΗΣ της Ελλάδας στην Ευρώπη και όχι μόνο που κατέκτησε τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα, που σηκώνουν ευρωπαϊκό τρόπαιο στον «βασιλιά» των σπορ, το ποδόσφαιρο και αυτό έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με αυτή την ιστορική στιγμή να «παίζει» στην «Times Square» της Ν. Υόρκης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ιθύνοντες του Nasdaq θέλησαν να συγχαρούν τον Ολυμπιακό για την μεγάλη επιτυχία του, με τους αντίστοιχους της ΠΑΕ της ομάδας του Πειραιά να προβαίνουν σε ανάρτηση, δηλώνοντας την υπερηφάνεια τους για αυτή την εξέλιξη.

Το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ, το καμάρωσε ξανά ολόκληρος ο πλανήτης! Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, με τον πιο ισχυρό ηγέτη,Βαγγέλη Μαρινάκη «μεγαλώνει» όλο και περισσότερο και γίνεται κορυφαίο brand name.

Που να τα δείτε ρε ΝΑΝΟΙ, αυτά;  Πανηγυρίστε εσείς το παραμύθι του Γουέμπλεϊ , όπου το καταφέρατε με την Χούντα. Για 54 ολόκληρα χρόνια διαβάζαμε παραμύθια ότι η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του 1971 ήταν σημαντικότερη από τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Ναι, μία πορεία μόλις 9 αγώνων με 4 νίκες, με αντιπάλους τύπου Ζενές Ες και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ