ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Γουλβς, ο Ποντένσε και ο Ολυμπιακός!

Η Γουλβς, ο Ποντένσε και ο Ολυμπιακός!

Μία εκ των υποθέσεων που «καίει» όσο τίποτα τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή του Ντάνιελ Ποντένσε στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θέλει να μείνει στον Θρύλο…όσο τίποτα, με τους «ερυθρόλευκους» να τα δίνουν «όλα» για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Μάλιστα, η Γουλβς βρίσκεται σε σημείο που, κατά πάσα πιθανότητα, βοηθάει, τον Ολυμπιακό, αφού ξεκινά το «ξεκαθάρισμα» για το ρόστερ, εν όψει της νέας σεζόν. Ξεκινώντας από τους παίκτες που σκοπεύει να παραχωρήσει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «λύκοι» ενημέρωσαν επίσημα πως ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι προς πώληση, έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, αλλά εκείνος δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα του Πορτογάλου παικταρά, λοιπόν, έχει μπει στην τελική του ευθεία και από μέρα σε μέρα αναμένονται οριστικές εξελίξεις, με τον παίκτη να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεσή του και να δώσει και εκείνος το «παρών» στον Ρέντη, για την πρώτη «ερυθρόλευκη» συγκέντρωση ενόψει της επόμενης σεζόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ