ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Σχεδόν αδύνατο για τον Έσε»

«Σχεδόν αδύνατο για τον Έσε»

Εκτός από τη Μπόκα Τζούνιορς και η μεγάλη αντίπαλος των Αργεντίνων, Ρίβερ Πλέιτ, έχει βάλει στο… μάτι, τον Σαντιάγκο Έσε. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί που έκανε απίστευτα πράγματα με την Ουρακάν και ήταν ο αρχηγός της σε ηλικία 22 ετών (πριν μετακομίσει στο λιμάνι). Άλλωστε, ο τίτλος της ιστοσελίδας «elcrackdeportivo» τα… λέει όλα! «Η Ρίβερ κοιτάζει την Εθνική Αργεντινής: το «στολίδι» που λαχταρά να έχει ο Ντεμικέλις. Ένας ποδοσφαιριστής που θα κληθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής».

 

Συμπληρώνει πως: «Ο Μαρτίν Ντεμικέλις και ο Χόρχε Μπρίτο μιλούν ήδη για τις ενισχύσεις που θα κάνουν στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη υπάρχουν κάποια ονόματα στο τραπέζι, με τα οποία ο Μπρίτο θα επιχειρήσει να επικοινωνήσει τις επόμενες μέρες, αλλά υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο θα κάνει μια προσπάθεια, παρόλο που γνωρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσουν».

Το πρόσωπο αυτό είναι ο Σαντιάγκο Έσε, για τον οποίο μάλιστα υπενθυμίζουν και κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, λέγοντας: «Η Ρίβερ είχε δείξει ένα ενδιαφέρον για εμένα στο παρελθόν, αλλά δεν ήταν κάτι σταθερό». Τονίζονται εκεί οι δυσκολίες της υπόθεσης, μιας και έχει μεγάλη χρηματιστηριακή αξία, αλλά και συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2028.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ