ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «plan B» λέγεται… Έσε!

Το «plan B» λέγεται… Έσε!

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον Τύπο της Αργεντινής, τα τελευταία 24ωρα, είναι ο Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός μέσος, πραγματοποίησε μια επική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν (αφού φαίνεται πως ο Ολυμπιακός δε θα του βάλει… φρένο) ο διεθνής χαφ θα βρεθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου. Με τον προπονητή της K23 της «Aλμπισελέστε», Χαβιέ Μασεράνο, να τον έχει επιλέξει προκειμένου να καλύψει το «κενό» του Βαρέλα της Πόρτο, τον οποίο και οι «δράκοι» δε θέλουν να στερηθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Κάτι βέβαια που δε θα αποφύγει ο Ολυμπιακός, αφού ο Έσε δε θα είναι διαθέσιμος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Αργεντινή στις 24/7, θα παίξει με αντίπαλο το Μαρόκο, ενώ τρεις μέρες αργότερα, στις 27 Ιουλίου, θα παίξει με αντίπαλο το Ιράκ. Αναφορικά με το επόμενο προγραμματισμένο αγώνα, θα παίξει με αντίπαλο την Ουκρανία, στις 30/7. Ο νεαρός μέσος που εντυπωσίασε στη διοργάνωση του Κόνφερενς Λιγκ και έδωσε την ασίστ για το «χρυσό» τέρμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον τελικό της «Opap Arena» με αντίπαλο την Φιορεντίνα, ήδη κοστολογείται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα 10 εκατ. ευρώ. Και όπως είναι λογικό τα όσα εντυπωσιακά έκανε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, τον έχουν βάλει στο… μάτι πολλών μεγάλων κλαμπ. Και όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην πατρίδα του, την Αργεντινή! Με την Μπόκα Τζούνιορς να τον… τσεκάρει.

Η ιστοσελίδα «bocanoticias» έγραψε μεταξύ άλλων: «Ο Φαούστο Βέρα είναι μια από τις ενισχύσεις που επιδιώξει να κάνει η Μπόκα, σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, η αποχώρηση του μέσου της Κορίνθιανς, δεν είναι εύκολη και ο ανταγωνισμός που υπάρχει γύρω από το όνομα του (κυρίως από την Ατλέτικο Μινέιρο) βάζει εμπόδια στη διοίκηση για να τον φέρει στην Μπόκα». Τονίζεται ωστόσο πως: «Η Μπόκα άρχισε έτσι να σκέφτεται εναλλακτικές για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο Σαντιάγκο Έσε που έχει συμβόλαιο ως το 2028 με τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ είναι το plan Β».

Mάλιστα, το «όπλο» της Μπόκα για να… ψήσει τον παίκτη είναι ο προπονητής, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος και τον «εκτόξευσε» στην Ουρακάν. «Παρακολουθώ την Μπόκα γιατί είναι εκεί ένας προπονητής που μου μετέδωσε πολλά. Τον εκτιμώ» είπε στο «DSports Radio».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ