ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο στόχος του «Μέντι»!

Ο στόχος του «Μέντι»!

Ξεκούραση δεν υπάρχει ποτέ στον Ολυμπιακό και η αγωνιστική χρονιά 2024-25 βρίσκεται «στα σκαριά», πριν καλά-καλά μπούμε... 100 τοις εκατό στην καλοκαιρινή περίοδο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του έχουν βάλει τα «τεφτέρια» τους κάτω και σχεδιάζουν τη συνέχεια του Θρύλου, του Κυπελλούχου Ευρώπης.

Πρώτο μέλημα στο λιμάνι δεν είναι άλλο από τις παραμονές των ποδοσφαιριστών που συνέθεσαν τον ευρωπαϊκό άθλο των «ερυθρόλευκων», με την πλειοψηφία να έχει υπέρ της τις πιθανότητες για μακροημέρευση στον Πειραιά.

Μετά τον Τζολάκη, οι υποθέσεις, του Κάρμο, του Όρτα, του Αλεξανδρόπουλου, των Φορτούνη-Ποντένσε-Μασούρα να «καίνε» τον Ολυμπιακό περισσότερο από κάθε τι άλλο, αυτές τις ημέρες.

Και το καλό για τον Μεντιλίμπαρ είναι, ότι οι περισσότεροι «ψήνονται» να συνεχίσουν στο Θρύλο. Ένα μοντέλο, δημιούργημα ενός σπουδαίου προπονητή, το οποίο τους εμπνέει εμπιστοσύνη.

Πέραν αυτών, ωστόσο, υπάρχει και ένα... καράβι παικτών που διαμορφώνει από μόνο του ένα δικό του ρόστερ, με πολύ υψηλές προσδοκίες. Σε αυτό έρχονται προστεθούν ο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε και ο Μάρκο Στάμενιτς του Ερυθρού Αστέρα μέσω Νότιγχαμ. Και με βάση το υλικό που διαμορφώνουν οι ποδοσφαιριστές των οποίων το συμβόλαιο δεν ολοκληρώνεται, αυτό το καλοκαίρι, περιμένουμε να δούμε ακόμα πιο ωραία πράγματα φέτος.

Προφανώς και οι δανεικοί βρίσκονται στη λίστα, ειδικά μετά την κατάκτηση του Conference και την εξασφάλιση στη League Phase του Europa League. Το κίνητρο αυξάνεται, οι ευκαιρίες για αποδείξεις, ειδικά στο Ρότερνταμ, κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είναι ιδανικές και το πλάνο Μεντιλίμπαρ δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ούτε, φυσικά, το «αύριο» του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου, γενικότερα. Η Κ19 έχει ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ, συνολικά, όλων των εποχών και η κατάκτηση του Youth League ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, λοιπόν είναι στις 15 Ιουλίου να έχουν τακτοποιηθεί τα βασικά απ’ όλα αυτά τα ζητήματα και να υπάρχουν αρκετά από τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ. Γίνεται κατανοητό ότι μέχρι τότε δεν μπορεί να είναι συμπληρωμένο όλο το ρόστερ, αλλά η επιθυμία του «Μέντι» είναι όσο πιο δυνατόν γρηγορότερα να ολοκληρώσει το ρόστερ που έχει στο μυαλό τη νέα χρονιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ