ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ματιές» ξανά σε Ντράγκοβιτς!

«Ματιές» ξανά σε Ντράγκοβιτς!

Άλλη μία κίνηση θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός, αποκτώντας κεντρικό αμυντικό που θα μπορεί να παίξει με το… καλημέρα αλλά και να τον ενισχύσει ποιοτικά και να μεγαλώσει τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και δεν προτίθεται να ανανεώσει και βρίσκεται στα «ραντάρ» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση του.

Η περίπτωση του θα ενίσχυε σημαντικά την αμυντική γραμμή του  Ολυμπιακού, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην προσπάθεια της ομάδας για επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το ηγετικό στυλ και τις ικανότητες του με την μπάλα στα πόδια.

Τον Ιανουάριο, τον είχε προσεγγίσει η Μπεσίκτας προσφέροντας του 1+1 συμβόλαιο με απολαβές περίπου 1.2 εκατ. χρόνο, ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας και ο ίδιος ο παίκτης δεν το συζητούσαν καν και έτσι παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Σερβοαυστριακός αμυντικός την φετινή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα μέτρησε 40 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ, εκ των οποίων οι έξι είναι στους ομίλους του Champions League.

Ο Ντράγκοβιτς έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Λέστερ, Λεβερκούζεν, Βασιλεία, Ντιναμό Κιέβου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ