ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρινάκης: «Γράψαμε ιστορία, να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα»

Μαρινάκης: «Γράψαμε ιστορία, να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα»

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα ευλογημένη! Γιατί στο τιμόνι έχει έναν… απλό οπαδό! Έναν άνθρωπο, ο οποίος ζει και αναπνέει για τη μεγάλη του αγάπη… Τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κλείνει σήμερα 14 χρόνια από την ανάληψη της διοίκηση της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα!

Όλα τα πρωταθλήματα στη σειρά και μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη, με τελευταίες τις κατακτήσεις του Conference League και του UEFA Youth League. Ο Θρύλος από το 2010 μέχρι και σήμερα έχει κάνει άλματα προς τα εμπρός, συνεχίζοντας να γιγαντώνεται και να κυνηγάει νέες κορυφές! Περισσότερους τίτλους, περισσότερες επιτυχίες, περισσότερες διακρίσεις… Και για αυτό έχει να ευχαριστεί τον άνθρωπο που το 2010 ανέλαβε την τύχη της ομάδας, αλλά και την ευθύνη να την έχει πάντα εκεί όπου της αξίζει: Στην κορυφή…

Δείτε το μήνυμά του!

«2010-2024 | 14 ΧΡΟΝΙΑ Γράψαμε ιστορία κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια!

Η πρώτη μας ομάδα κέρδισε υπερήφανα το UEFA Europa Conference League και η Κ19 μας το UEFA Youth League! Για πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA ένας σύλλογος κατακτά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους την ίδια σεζόν και για πρώτη φορά ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο!

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά από πριν και να τα δίνουμε όλα σε καθημερινή βάση, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!».


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ