ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλύτεροι μέσω της προετοιμασίας

Καλύτεροι μέσω της προετοιμασίας

Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στη λίστα της UEFA, αλλά αυτό δε σημαίνει πως στον Ολυμπιακό δεν τους θεωρούν κομβικούς για τη νέα σεζόν. Και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Μια προετοιμασία που θα ξεκινήσει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στις 8 Ιουλίου με τις εργομετρικές εξετάσεις και στα μέσα του μήνα θα κορυφωθεί με την παρουσία της ομάδας του Πειραιά στην Ολλανδία, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο των προπονήσεων.

Αξιοσημείωτο είναι το παράδειγμα του Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί μια πολύ ποιοτική μεταγραφή και μπορεί να ήρθε με έλλειψη ρυθμού από την Μονακό, αλλά στον Πειραιά τον πιστεύουν και τον απέκτησαν με μεταγραφή από τους Γάλλους. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και στα πλέι οφ, έκανε σπουδαία δουλειά όταν του δόθηκαν ευκαιρίες. Ο Μεντιλίμπαρ τον εμπιστεύθηκε και αυτός τον δικαίωσε και πέτυχε και κάποια σημαντικά τέρματα, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο αλλά και με τον Άρη, στην Θεσσαλονίκη.

Επιπροσθέτως, υπάρχει και ο Νέλσον Άμπι στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος θα κάνει και αυτός την πρώτη του προετοιμασία. Αυτή τη στιγμή, με την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο να είναι στο… περίμενε, ο Άγγλος σέντερ μπακ είναι αυτός που υπολογίζεται για βασικός αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ