ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεντιλίμπαρ: «Είμαι ευγνώμων για τα εύσημα»

Μεντιλίμπαρ: «Είμαι ευγνώμων για τα εύσημα»

Στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους παίκτες του Ολυμπιακού και πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη φετινή επιτυχία στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός προπονητής φιλοξενήθηκε στην στη ραδιοφωνική εκπομπή El Pelotazo του «Canal Sur» και αναφέρθηκε σε ένα στοιχείο που τον βοήθησε να πετύχει στην Ελλάδα και να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Conference League, παρότι ήταν λίγους μήνες στον Ολυμπιακό.

«Από τους 28 παίκτες στο ρόστερ, οι 20 καταλάβαιναν και οι 15 μιλούσαν ισπανικά, ήμασταν τυχεροί», ανέφερε ο Μεντιλίμπαρ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα όπου κάνει προπόνηση χωρίς να έρχεται να σε ελέγχει κανένας από τη διοίκηση».

Επίσης, ο 63χρονος τεχνικός έχει δείξει ευγνωμοσύνη σε όλη την Σεβίλλη, που του απέδωσε τα εύσημα για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό .«Είμαι ευγνώμων, τόσο στην πόλη και τον κόσμο, στους προπονητές επίσης, στον Χοσέ Μαρία, στον Πέπε ή με προπονητές που με έδωσαν συγχαρητήρια. Νιώθω ότι με αγαπούν. Είμαι ευγνώμων στη Σεβίλλη για την επιλογή που μου έδωσαν, μια σπουδαία ομάδα, η οποία, τα τελευταία 20 χρόνια ήταν μεταξύ των πρώτων σε ένα πρωτάθλημα όπως το ισπανικό. Για μένα ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία. Κερδίσαμε το Europa League, αν δεν είχα πάει στη Σεβίλλη, δεν θα είχα τίποτα στη βιτρίνα μου».

Καταλήγοντας, είπε για τα «θέματα» που είχε στην Ανδαλουσία με τον Σέρχιο Ράμος: «Δεν του άρεσε να μην παίζει, αλλά ήταν οι δύο σέντερ μπακ μου που μας είχαν δώσει την προηγούμενη σεζόν το Γιουρόπα Λιγκ και επρόκειτο να συνέχιζα να υπολογίζω σε αυτούς τη νέα σεζόν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ