ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο «top 10» ο Κοστίνια!

Στο «top 10» ο Κοστίνια!

Ο Ολυμπιακός βάζει στο έμψυχο δυναμικό του έναν μπακ με πολύ δυνατά πνευμόνια. Αναλυτικότερα, οι Πειραιώτες θα έχουν μια πολύ ισχυρή δεξιά πλευρά στην άμυνα, αφού στον ήδη εντυπωσιακό Ροντινέι, θα προστεθεί και ο Κοστίνια. Ο Πορτογάλος μπακ αφήνει την Ρίο Άβε μετά από μια «τρελή» χρονιά, αφού ήταν ο παίκτης της με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, καθώς κοστολογείται στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ είναι και ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην πορτογαλική ομάδα.

Όχι μόνο αυτό, αφού ο Κοστίνια είναι στη λίστα με τους δέκα ποδοσφαιριστές που έπαιξαν περισσότερο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Έπαιξε 34 φορές με την ομάδα του και αυτή ήταν η υψηλότερη επίδοση, αλλά ήταν δέκατος σε λεπτά σε όλο το «μαραθώνιο». Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 3051΄ και από πάνω του υπήρχαν τα ονόματα των Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Γκασπάρ (Εστρέλα), Οταμέντι (Μπενφίκα), Γκιοκέρες (Σπόρτινγκ), Αούρσνες (Μπενφίκα), Μπόζενικ (Μποαβίστα), Ματέους (Μπράγκα).

Σημειώνεται πως ο Κοστίνια, αναδείχθηκε κορυφαίος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος και μάλιστα ως ο αμυντικός με τις περισσότερες ψήφους από τους προπονητές και τους αρχηγούς όλων των ομάδων. Ακόμα, ο Κοστίνια είχε στη φετινή του σεζόν στην Ρίο Άβε που είναι και η… τελευταία πριν έρθει στο μεγάλο λιμάνι, τρία γκολ και πέντε ασίστ, αλλά και 148 ανακτήσεις μπάλας σε μία γεμάτη χρονιά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ