ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Hotspurq: «Ιδανικός για Τότεναμ ο Έσε»

Hotspurq: «Ιδανικός για Τότεναμ ο Έσε»

Ο Σαντιάγκο Έσε αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στην Εθνική Κ23 της Αργεντινής. Ο Χαβιέρ Μασεράνο τον χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα με την Παραγουάη, δίνοντας συνέχεια στην εμφάνιση του απέναντι στην ίδια ομάδα, ως αλλαγή, πριν από μερικές ημέρες. Με «γεμάτη» εμφάνιση, ο χαφ του Ολυμπιακού, ήταν μέλος της επικράτησης με 2-0 (δύο γκολ ο Σιμεόνε).

Μάλιστα, η ιστοσελίδα hotspurq έγραψε, πως η Τότεναμ πρέπει να ασχοληθεί με τον Έσε, λέγοντας πως αυτός αλλά και δύο ακόμα παίκτες, ο Εμπίμπε της Άιντραχτ και ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ, είναι εξαιρετικές περιπτώσεις.

«Σε ηλικία μόλις 22 ετών, αυτός ο Αργεντινός μέσος κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο του UEFA Europa Conference League με τον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Βάσκου προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Έσε ήταν αναμφίβολα κομβικός σε αυτή την επιτυχία. Με την ικανότητά του να κουβαλάει την μπάλα, την ικανότητα στο σκοράρισμα και τις επιδέξιες πάσες, αποδείχθηκε απαραίτητος βασικός για την ελληνική ομάδα, η οποία εξασφάλισε τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο. Παρά το γεγονός ότι παίζει σε ένα πρωτάθλημα που μπορεί να μην έχει υψηλή χρηματιστηριακή αξία, το αναμφισβήτητο ταλέντο του Έσε, υποδηλώνει ένα λαμπρό μέλλον, με τη δυνατότητα να διαπρέψει σε ελίτ ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα», ανέφερε το δημοσίευμα για τον μέσο του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ