ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάρτα Μέλους-Φιλάθλου και... ευρωπαϊκά!

Κάρτα Μέλους-Φιλάθλου και... ευρωπαϊκά!

Ο Ολυμπιακός, εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος είναι ο μόνος σύλλογος στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και όπως ξέρετε, με την κατάκτηση του Conference League, «τρελάθηκε» όλη η χώρα και συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι από χαρά και περηφάνια, οι... άλλοι από «πόνο».

Ο κόσμος των Πειραιωτών θέλει να δει την «βαριά» κούπα του Conference League από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί της, να έχει στο... άλμπουμ του αυτή την τεράστια, ιστορική στιγμή!

Στην Αίγινα, λοιπόν, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είχε αυτή την ευκαιρία, είδε από κοντά την ιστορική ευρωκούπα και από την Τετάρτη οι πόλεις της Κρήτης θα έχουν την ευρωπαϊκή «λάμψη» καθώς θα βρίσκεται εκεί η βαρύτιμη κούπα του Conference League, όπως και του UEFA Youth League.

Μάλιστα, επειδή η σεζόν 2024-2025 είναι σημαδιακή για τον Ολυμπιακό καθώς κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και επιτυχιών σε όλα τα σπορ, όντας κάθε χρόνο ισχυρότερος χάρη στη δική σας στήριξη.

Γι’ αυτό τον λόγο, στον ίδιο χώρο όπου θα βρίσκονται τα τρόπαια, οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ιστορική σεζόν, στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ. Θα μπορούν να την παραλαμβάνουν επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ