ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «limit up» του νέου μπακ του Θρύλου!

Το «limit up» του νέου μπακ του Θρύλου!

Ο Κοστίνια θα πλαισιώσει τον Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και θα δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Ο 24χρονος αμυντικός έκανε μία εξαιρετική σεζόν με την Ρίο Άβε, έχοντας 37 συμμετοχές στο ενεργητικό του, με πέντε γκολ και έξι ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος δεξιός μπακ στο φετινό πρωτάθλημα Πορτογαλίας, μία επιβράβευση για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών που θα ενσωματωθεί στην ομάδα, αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως το deal είχε κλείσει εδώ και πολύ καιρό, με την ομάδα στην οποία παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο Μάριος Βρουσάι.

Ο Κοστίνια είδε, μάλιστα, την αξία του στο transfermarkt να ανεβαίνει στα τέσσερα εκατ. ευρώ, από τα 3,5 εκατ., στα οποία και βρισκόταν. Η αλλαγή αυτή στις μετοχές του Πορτογάλου μπακ, είναι μια ακόμα απόδειξη για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, είναι ο παίκτης της Ρίο Άβε με τη μεγαλύτερη αξία στο χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή και ακολουθεί ο Αζίζ με τρία εκατ. ευρώ, που είχε επίσης άνοδο στην τιμή του. Η Ρίο Άβε τερμάτισε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έμεινε σχετικά εύκολα στην κατηγορία, κάνοντας και μεγάλα ματς απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του costinhajoao στο Instagram.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ