ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «10 το καλό» του «ερυθρόλευκου» Μασούρα!

Το «10 το καλό» του «ερυθρόλευκου» Μασούρα!

Για ακόμα μια φορά, ο Γιώργος Μασούρας έδειξε πως αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» για την Εθνική μας ομάδα, ανεξαρτήτως προπονητή. Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού κατάφερε να σκοράρει και στο φιλικό με την Γερμανία και έβαλε την «γαλανόλευκη» μπροστά στο σκορ, παρά το γεγονός πως τα «πάντσερ» πήραν, τελικά, το τρίποντο με 2-1 στο φινάλε.

Ο Μασούρας έφτασε έτσι τα 10 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος και συνεχίζει ένα πολύ καλό σερί που είχε, επί Γκουστάβο Πογέτ. Υπενθυμίζεται, πως ο Έλληνας άσος είχε μια σταθερή ροή σκοραρίσματος, με τέρματα εντός και εκτός έδρας με Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro, ενώ τρία γκολ συνολικά σε δύο αγώνες είχε και με αντίπαλο το Γιβραλτάρ. Είχε πετύχει και άλλα γκολ σε επίσημα παιχνίδια όπως απέναντι στο Κόσοβο και την Β. Ιρλανδία, ενώ στα playoffs του Euro, υπενθυμίζεται, πως είχε δύο ασίστ στο 5-0 με αντίπαλο την Καζακστάν, ενώ ακόμα και στον πικρό αποκλεισμό με την Γεωργία, κατάφερε να σκοράρει, στη διαδικασία των πέναλτι.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως συνολικά ο Μασούρας έχει καταγράψει 42 παιχνίδια με την Εθνική μας ομάδα, ενώ συνολικά έχει σημειώσει 10 τέρματα και έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Και στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, η ποιότητα και η αξιοπιστία του Μασούρα δεν... συναντιούνται εύκολα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ