ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πρώτη» για Έσε με την Αργεντινή!

«Πρώτη» για Έσε με την Αργεντινή!

Σπουδαία στιγμή για τον Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού. Ο παικταράς του Θρύλου, ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Αργεντινής Κ23, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 22χρονος κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Χαβιέρ Μασεράνο. Με τον χαφ των «ερυθρόλευκων» να ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε ένα από τα ματς της «Αλμπισελέστε» με την Παραγουάη, στις 6 και 10 Ιουνίου, ενόψει της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Έσε ήταν από τους παίκτες που βρήκαν θέση στην ενδεκάδα άμεσα και δεν βγήκε από αυτή με κανέναν από τους τρεις προπονητές που βρέθηκαν στο τιμόνι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχεδόν δεν τον είχε στο ροτέισον που έκανε στα συνεχόμενα ματς που έδινε ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να καταγράψει ο Εσέ 50 ματς στη σεζόν που τελείωσε και να έχει τρέξει πολλά χιλιόμετρα. Η συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα, δημιουργεί μια ανησυχία για τον «Μέντι», καθώς δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης και δεν θα είναι στο 100% στο πρώτο μέρος της σεζόν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ