ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους έχει στην… τσίτα!

 Τους έχει στην… τσίτα!

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κατανοεί τη σημασία, την οποία αποκτά o μεγάλος τελικός του Conference League, την Τετάρτη της 29ης Μαΐου. Θέλιε θα διεκδικήσει μια θέση στον… ήλιο με τον Στρατηγό «Μέντι». Σε αυτό θέλει να βάλει την σφραγίδα του. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός εκτός από την απόλυτη επιτυχία τού να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο, «παίζει» κι ένα πολύ καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και θα είναι η πιο μεγάλη επιτυχία μετά την κατάκτηση της Κούπας, μετά από μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά.

Μέσα σε αυτά που ζητάει ο Βάσκος προπονητής, είναι και ένα στοιχείο το οποίο έχει φανεί να βοηθάει πολύ στην φετινή πορεία των «ερυθρολεύκων». Τους έχει στην… τσίτα.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση κι αυτό φαίνεται πως το έχει βάλει καλά στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ. Αυτός είναι και ο λόγος που στις καθημερινές συζητήσεις του με τους ποδοσφαιριστές του, τους ζητάει να προσπαθήσουν να μπουν πολύ δυνατά και αν είναι δυνατόν να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά του τελικού με την Φιορεντίνα.

Ο Βάσκος προπονητής λοιπόν, αναγνωρίζοντας την θετική επίδραση που ενδέχεται να έχει στην ομάδα του μία τέτοια συνθήκη, προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα ότι πρέπει να μπουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης «με το μαχαίρι στα δόντια».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ