ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η ενημέρωση σε όσους θα πάρουν εισιτήριο για τον τελικό του Conference!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η ενημέρωση σε όσους θα πάρουν εισιτήριο για τον τελικό του Conference!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τις συσκέψεις της ΕΛ.ΑΣ. και των εμπλεκόμενων φορέων να είναι συνεχείς προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου.

Στον αγώνα που θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» οι Πειραιώτες θα έχουν την στήριξη 9 χιλιάδων οπαδών τους, όπως και ο έτερος φιναλίστ της διοργάνωσης, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν σε λοιπούς φιλάθλους, χορηγούς και άλλους φορείς.

Τεράστια ζήτηση και τρέλα για ένα εισιτήριο στον τελικό του Conference League από τους κατόχους διαρκείας του Ολυμπιακού, σε σχετική της ενημέρωση η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως περίπου το 90% των κατόχων διαρκείας της φετινής σεζόν συμμετείχε στη διαδικασία για τα 9.000 μαγικά χαρτάκια του τελικού στην OPAP Arena,

Μάλιστα, την Τρίτη (21/5) η πειραιώτικη ΠΑΕ ξεκίνησε μέσω email την διαδικασία ενημέρωσης των τυχερών που κληρώθηκαν για ένα εισιτήριο. Μάλιστα, υπάρχει η συμβουλή για όσους έκαναν την αίτηση να ελέγξουν και στα spam.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ