ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To μυαλό στη Λεωφόρο για το «διπλό»!

To μυαλό στη Λεωφόρο για το «διπλό»!

Δύο μέρες έμειναν μόνο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play-offs της Super League. Και ο κόσμος ανυπομονεί για το φινάλε της σεζόν.

Ανυπομονεί και περιμένει να δει μία ομάδα να δείχνει πόσο πολύ θέλει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να δει τους παίκτες να το θέλουν περισσότερο, να «σκυλιάζουν» και να τα δίνουν όλα.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Λεωφόρο με τον «αέρα» του +2 από τον αντίπαλό του. Αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει εφησυχασμό στους «ερυθρόλευκους». Το αντίθετο ακριβώς! Θα πρέπει να τους κάνει να παίξουν με «τρέλα» και ψυχή και να πάρουν και αυτό το παιχνίδι.

Η κατάληψη της 3ης θέσης, «καίει» τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του, τουλάχιστον να κάνουν ό,τι μπορούν από την πλευρά τους. Να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για να είναι η ομάδα στην Ευρώπη, έχοντας ως plan b τον τελικό του Conference League και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

Βέβαια, ακόμη και αν η ομάδα στην Λεωφόρο δεν ηττηθεί και «σφραγίσει» το εισιτήριο της 3ης θέσης, θα περιμένει και πάλι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, περιμένοντας τον Παναθηναϊκό να πάρει το Κύπελλο επί του Άρη.

Για την ώρα, στον οργανισμό του Ολυμπιακού δεν μπαίνουν στη διαδικασία… σκέψεων και σεναρίων. Αυτό που θέλουν να κάνουν, είναι αρχικά να ποντάρουν στις δυνάμεις τους και να «καθαρίσουν» στην Λεωφόρο, να πάνε και να έχουν και πάλι μια καλή εικόνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ