ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Έμειναν άλλες δυο νίκες!

Θρύλος είσαι! Έμειναν άλλες δυο νίκες!

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπορεί να εξανέμισε τις όποιες «ερυθρόλευκες» ελπίδες υπήρχαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως η εμφάνιση και η νίκη επί της ΑΕΚ έδειξε πώς το οικοδόμημα που χτίζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εδώ και τρεις μήνες βασίζεται σε γερά θεμέλια. Ο Βάσκος Στρατηγός κατάφερε να έχει έτοιμη την ομάδα του για τον πρώτο από τους δύο «τελικούς» των πλέι οφ της Super League με την ΑΕΚ και πήρε τη νίκη σχεδόν με σβηστές μηχανές. Ο Κωνσταντής Τζολάκης απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο από τα δύο σουτ του Τσούμπερ και εκεί έδειξε τον λόγο που τον εμπιστεύεται ο «Μέντι». Ο Όρτα επισφράγισε μια μεγάλη εμφάνιση με δύο γκολ και πλέον ο Θρύλος χρειάζεται άλλη μια νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για να «κλειδώσει» την παρουσία του στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά.

Το σημαντικό είναι, πως ο Ολυμπιακός δεν επηρεάστηκε από την ήττα στην Τούμπα. Μπήκε με νοοτροπία νικητή και έπαιξε το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο προπονητής του. Τρεξίματα, πίεση, κυριαρχία στο μέτρο του εφικτού, προσήλωση στην άμυνα από όλους τους παίκτες και συγκέντρωση.

Συνθήκες οι οποίες δεν είναι εύκολο να ανακτηθούν λιγότερο από μια εβδομάδα μετά από μια τόσο μεγάλη και ιστορική πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τι μένουν λοιπόν; Άλλες δύο νίκες. Αρχικά επί του ΠΑΟ και στη συνέχεια στον τελικό του Conference League.

Για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο το τρελό. Ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό στο... προποτζίδικο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ