ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο «πενηντάρης» Μασούρας και ο «Ρόντι»

Ο «πενηντάρης» Μασούρας και ο «Ρόντι»

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» μια σεζόν διαδοχικών αναμετρήσεων, σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτή θα ολοκληρωθεί στις 29/5 και στον ιστορικό τελικό με αντίπαλο την Φιορεντίνα στην «Opap Arena», με φόντο την κατάκτηση του Conference League.

Μάλιστα, υπάρχει στο ρόστερ ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έφτασε τις 50 συμμετοχές! Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έχει αγωνιστεί, πλέον, κοντά στις 3.000 λεπτά και συγκεκριμένα 2.960. Ο Μασούρας έχει ήδη εννέα γκολ και επτά ασίστ και είναι αξιοσημείωτο, πως μπορεί να μην έχει παίξει βασικός σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά παίζει πάντα, με οποιονδήποτε προπονητή. Ο Έλληνας εξτρέμ απουσίασε μόνο από τον αγώνα με τον Άρη στα playoffs, δύο ματς από την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, με αντίπαλο την Κηφισιά και τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας, ενώ δεν είχε παίξει και στο επικό 2-4 επί της Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League. Και αυτό, διότι είχε συμπληρώσει κάρτες και μαζί με τον Ντόη δεν ήταν διαθέσιμοι.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε, πάντως, πως σε αγωνιστικά λεπτά, ο Ροντινέι είναι αυτός που έχει «σαρώσει», αφού έχει παίξει 4.138 λεπτά και είναι ο μόνος που έχει ξεπεράσει το «φράγμα» των 4.000 λεπτών, τη φετινή σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ