ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόρας: «Θεμελιώδης ο Φορτούνης, μεγάλη ποιότητα»

Μόρας: «Θεμελιώδης ο Φορτούνης, μεγάλη ποιότητα»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα violanews έκανε ο πρώην αμυντικός της Βερόνα και της Μπολόνια, Βαγγέλης Μόρας, ενόψει του ευρωπαϊκού τελικού του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα. Επεσήμανε o 42χρονος, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του πως το μεγάλο «όπλο» των Πειραιωτών είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Αρχικά, δήλωσε: «Από την αλλαγή προπονητή η ομάδα έχει μεταμορφωθεί πολύ. Ξέρει να διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλό του και βασίζει το παιχνίδι του στις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο Μεντιλίμπαρ αποδέχτηκε την πρόκληση του Ολυμπιακού, αυτή να πάει τον σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο και τα καταφέρνει. Κάνει τους παίκτες να πιστέψουν στις δυνατότητές τους, φέρνοντάς τους όλους στο 100%. Στην Ευρώπη όλα είναι διαφορετικά σε σχέση με το πρωτάθλημα, η Ελλάδα πάντα έλειπε από αυτή την άποψη, μάλιστα είναι ο πρώτος τελικός στην Ευρώπη».

Συνέχισε, λέγοντας για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Κώστα Φορτούνη: «Ήταν πάντα ένας ποιοτικός παίκτης εδώ στην Ελλάδα. Δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το άλμα στην υπόλοιπη Ευρώπη, γιατί δεν ήθελε ποτέ να φύγει από τον Ολυμπιακό. Είναι ο θεμελιώδης παίκτης της ομάδας, αυτός που αλλάζει το παιχνίδι. Ξέρεις ότι όταν λείπει από το αρχικό σχήμα, η ομάδα θα παίζει διαφορετικά. Είναι αυτός που υπαγορεύει τις σωστές στιγμές, τη σωστή ασίστ, είναι ο άνθρωπος με την περισσότερη ποιότητα στην ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ