ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πίστη του «Μέντι» στον Αποστολόπουλο και η Τούμπα!

Η πίστη του «Μέντι» στον Αποστολόπουλο και η Τούμπα!

Πριν από περίπου 3.5 χρόνια και συγκεκριμένα 3 Αυγούστου το 2020, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον νεαρό ποδοσφαιριστή από τον Πανσερραϊκό.

«Ονομάστηκε» ως ο νέος Τσιμίκας, εξαιτίας της θέσης του αλλά και της καταγωγής του, καθώς είναι από τις Σέρρες. Όπως ακριβώς δηλαδή και ο Τσιμίκας, τον οποίο είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός επίσης από τον Πανσερραϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πίστεψε στις δυνατότητες του μικρού, δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που περίμεναν αρκετοί και ο Αποστολόπουλος βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Για τον Αποστολόπουλο υπήρξε ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020, αλλά εκείνος προτίμησε να κατηφορίσει στον Πειραιά. O ταλαντούχος μπακ πείσμωσε και δούλεψε σκληρά αυτή την τετραετία στο Ρέντη και επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Την Πέμπτη το βράδυ, στην ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα έζησε κάτι μοναδικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο 77' ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον έβαλε στο παιχνίδι αντί του τραυματία Κίνι και άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας δεν υπήρχε. Δεύτερον ο Βάσκος τον πιστεύει τον 21χρονο μπακ και δεν θέλησε να κάνει αλχημεία βάζοντας τον Ντόη στόπερ και τον Ρέτσο αριστερά. Χαρακτηριστικό της αύρας που έχει φέρει ο «Μέντι» στον Οργανισμό του Ολυμπιακού, ο Σερραίος μπακ γνώρισε την καθολική αποθέωση από τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Από την πλευρά του ο νεαρός δικαίωσε τον Βάσκο, το 2-0 σφράγισε για τους Πειραιώτες την πρόκριση στον τελικό του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυαστικά με το 4-2 στο Μπέρμιγχαμ και η… ιστορία συνεχίζεται, όπως φυσικά και τα όνειρα, όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με τα προβλήματα στο αριστερό άκρο της άμυνας να είναι αρκετά ο Μεντιλίμπαρ τον έχει πολύ ψηλά στις επιλογές του για να του δώσει κι άλλο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς. Εάν δεν λυθούν τα «θέματα» του Ολυμπιακού στο αριστερό άκρο είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και σε άλλο ματς και αρχής γενομένης στο ματς της Κυριακής στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, με Ορτέγκα και Ρίτσαρντς να μην είναι διαθέσιμοι.

Άλλωστε ο Βάσκος Στρατηγός το έστειλε το μήνυμα του στην συνέντευξη τύπου: «Είδαμε ότι ο Αποστολόπουλος μπήκε καλά στο γήπεδο και δεν πτοήθηκε από την ατμόσφαιρα και τη σημασία του αγώνα και ανταποκρίθηκε, οπότε θα είναι μία από τις επιλογές μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ