ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποντένσε, ο άνθρωπος των μεγάλων «διπλών» του Θρύλου!

Ποντένσε, ο άνθρωπος των μεγάλων «διπλών» του Θρύλου!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε απέδειξε και πάλι, πως είναι ποδοσφαιριστής γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια. Και ειδικότερα, οι εκτός έδρας «αποστολές» φαίνεται πως του... πηγαίνουν και με το παραπάνω. Ο Πορτογάλος εξτρέμ κατάφερε να σκοράρει και να δώσει ασίστ στο πρωτάθλημα στο 1-4 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη, ήταν ο παίκτης «κλειδί» για την αδιανόητη ανατροπή με 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Σερβία.

Στα 102 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι εκείνο, είχε κάνει «πάρτι», αφού ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, είχε κάνει μεγάλα πράγματα, σκοράροντας μια φορά για τους Πειραιώτες, αλλά και δίνοντας δύο ασίστ σε Φορτούνη και Ελ Κααμπί, για το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ποντένσε έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις εκτός Φαλήρου, λοιπόν, και στην Αγγλία ήταν εξαιρετικός, δίνοντας «άρρωστη» ασίστ στον Ελ Κααμπί, στη φάση του 0-2 του Θρύλου. Επιπροσθέτως, έχει και την πάσα με αποδέκτη τον Σαντιάγκο Έσε, στη φάση του 2-4, που προήλθε τελικά από αυτογκόλ.

Είχαν κάθε λόγο που τον φοβόντουσαν οι Άγγλοι, καθώς τους είχε κάνει πολλές ζημιές στο παρελθόν και ως ποδοσφαιριστής της Γούλβς (στην οποία και ανήκει ακόμα και παίζει δανεικός στον Πειραιά), αγωνιζόμενος στα γήπεδα της Αγγλίας. Είχε και γκολ και ασίστ κατά της Άστον Βίλα, ως παίκτης των «λύκων».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ