ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κλώτσησε» την ευκαιρία, προχωράει…

«Κλώτσησε» την ευκαιρία, προχωράει…

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» δύο βαθμούς στο Βικελίδης, χάνοντας πολλές ευκαιρίες κόντρα στον σκυλιασμένο Άρη, πρόκειται για μια πολύ σημαντική απώλεια, αλλά πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίσει.

Ένας Ολυμπιακός που δεν έβγαλε σε καμία των περιπτώσεων την τόσο καλή εικόνα που είχε με τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη, παρότι ο κόουτς Μεντιλίμπαρ επιστράτευσε αρκετούς από τους κλασικούς βασικούς της ομάδας. Ειδικά στο 2ο μέρος φάνηκε να μην έχει την ανάλογη φρεσκάδα και ένταση, κάτι που παραδέχθηκε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Μεντιλίμπαρ, θα αναλύσει (ήδη το κάνει) τι δεν πήγε καλά στη Θεσσαλονίκη και ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε αυτό το παιχνίδι.. Δεν μπορεί, όμως, να σταθεί περισσότερο, από όσο πρέπει, σε αυτό. Ήδη από σήμερα, ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη, για σκληρή δουλειά για το ματς με τη Λαμία και τα ιστορικά ματς με την Άστον Βίλα στο Conference League και πρέπει να γίνει ανάγνωση των σημειώσεων του Bάσκου τεχνικού με τα λάθη που έγιναν στο Χαριλάου και ώστε να μην ξαναγίνουν στα επόμενα παιχνίδια.

Τόσο ο Ισπανός τεχνικός, όσο και οι ποδοσφαιριστές του, γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι δεν πήγε καλά, κόντρα στον Άρη και θα το διορθώσουν άμεσα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ