ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα «έψαλαν» στον Λιβάκοβιτς!

Τα «έψαλαν» στον Λιβάκοβιτς!

 Τα «άκουσε» ο γκολκίπερ της Φενέρ, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς. Οπαδοί, δημοσιογράφοι και πρώην θρύλοι της Φενέρ, επισημαίνουν ότι ο Κροάτης γκολκίπερ θα μπορούσε να είχε αντιδράσει καλύτερα στο πρώτο και κυρίως στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, στην ήττα με 3-2 από την ομάδα του Πειραιά. Ο θρυλικός Νιχάτ Κάβετσι τόνισε ότι ο Λιβάκοβιτς χρειάστηκε να σώσει το σουτ του Στέβαν Γιόβετιτς, ενώ ο πρώην Τούρκος διεθνής, Ουμίτ Οζάτ είπε ότι ο Κροάτης δεν είναι τερματοφύλακας αξίας 8.000.000 ευρώ, με τα οποία πληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

«Ο Λιβάκοβιτς είναι ένα από τα προβλήματα στην ομάδα, γιατί δεν κάνει αυτό που περιμένουν από αυτόν. Όταν βλέπω τι είδους γκολ δέχεται, πρέπει να αναρωτηθώ πώς είναι δυνατόν να είναι τερματοφύλακας στην εθνική Κροατίας» είπε ο δημοσιογράφος Εμρέ Μπολ. Ο συνάδελφός του Ιλκέρ Γιαγκζόγλου, επεσήμανε ότι οποιοσδήποτε Τούρκος τερματοφύλακας θα είχε αντικατασταθεί από το ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, σε αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, η Φενέρ, θα φιλοξενηθεί από την Φατίχ Καραγκιουμρούκ (19:00), σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει «πρόβα» για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Η πιθανή ενδεκάδα των «καναρινιών» θέλει τον Λιβάκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Οσάγι-Σάμουελ, Μπονούτσι, Τσαγκλάρ και Φέρντι. Από τη μέση και μπροστά, ο Φρεντ θα είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Κρούνιτς και ο Ισμαήλ Γιουκτσέκ θα είναι οι δύο άλλες επιλογές. Ο Έντιν Τζέκο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα της «φροντ λάιν» θα αγωνιστούν και πάλι οι Τάντιτς και Καχβετσί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ