ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτοί δε… βγαίνουν στο Κόνφερενς!

Αυτοί δε… βγαίνουν στο Κόνφερενς!

 Πέντε αναμετρήσεις έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός για το Κόνφερενς Λιγκ και σε όλες τις αναμετρήσεις, οι Πειραιώτες είχαν στην άκρη του πάγκου, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος προπονητής έχει εμπιστευθεί στα διπλά παιχνίδια με την Φερεντσβάρος, αλλά και στα δύο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και το ένα με την Φενέρμπαχτσε, έχει χρησιμοποιήσει 20 ποδοσφαιριστές.

 Από αυτούς ωστόσο, μόλις τρεις έχουν ως τώρα το «απόλυτο» των αγωνιστικών λεπτών και αναμένεται να είναι και βασικοί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) και στη ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε στις 18 Απριλίου. Έχοντας παίξει πέντε 90λεπτα και μια παράταση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αναλυτικότερα, ο πρώτος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και πρόκειται για την «κολώνα» που ακούει στο όνομα Νταβίντ Κάρμο. Ο Πορτογάλος αμυντικός ήταν πολύ καλός και απέναντι στους Τούρκους και «άγγιξε» και το γκολ με κεφαλιά. Ο Λιβάκοβιτς ωστόσο του αρνήθηκε το πρώτο του τέρμα στο λιμάνι. Από εκεί και πέρα, στην ενδεκάδα επέστρεψε και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αργεντινός μπακ δεν έπαιξε στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Άρη και την Λαμία, όπου ο Ομάρ Ρίτσαρντς ήταν «ενδεκαδάτος». Επέστρεψε μετά από τις ενοχλήσεις που είχε και ήταν καλός ανασταλτικά με τους Τούρκους.

 Καταλήγοντας, ο… τρίτος της παρέας, είναι ο «βιονικός» Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός μέσος, ήταν πολύ καλός και στο πρώτο παιχνίδι με την Φενέρ και πέρα από τα πολλά τρεξίματα, είχε και το «κλέψιμο» στο τρίτο γκολ, πριν η μπάλα φτάσει στον Ελ Κααμπί και στη συνέχεια στον Τσικίνιο και στα… δίχτυα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ