ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μασούρας και οι μπακ της Φενέρ!

Ο Μασούρας και οι μπακ της Φενέρ!

Σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα με αντίπαλο την Λαμία εκτός έδρας, αγωνίστηκε ο Γιώργος Μασούρας. Ο διεθνής εξτρέμ, ήταν… δεδομένο πως θα είχε αναβαθμισμένο ρόλο στον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας, αφού έτσι και αλλιώς, δεν ήταν διαθέσιμος ο Ντανιέλ Ποντένσε, λόγω καρτών. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός ως γνωστόν, δεν θα είναι «παρών», ούτε στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, αφού είναι τιμωρημένος από τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία.

Ο Μασούρας, θα μπορούσε να δώσει αρκετές λύσεις και στο παιχνίδι με τα «καναρίνια» την Πέμπτη, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά, σε αγώνες υψηλού επιπέδου, δίνοντας βοήθειες στον μπακ που βρίσκεται πίσω του.

Φυσικά, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού θυμάται με πολύ… γλυκό τρόπο τους αγώνες με την Φενέρμπαχτσε, την οποία και θα βρει απέναντι του, στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Με τους δύο αντιπάλους του στα άκρα της άμυνας να είναι άλλωστε και γνωστοί του, από τα παιχνίδια που είχαν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» και στο Γιουρόπα Λιγκ πριν μερικά χρόνια, με την ίδια ομάδα. Ο Φέρντι Καντιόγλου ήταν και τότε αριστερός μπακ, ενώ ο δεξιός μπακ ήταν ο Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ. Ο Μασούρας έκανε μεγάλα παιχνίδια και ειδικότερα στην έδρα των «καναρινιών» έκανε… πάρτι, με δύο γκολ και μια ασίστ στον Τικίνιο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ