ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Έσπασε» το «φράγμα» ο Στέβαν!

«Έσπασε» το «φράγμα» ο Στέβαν!

Ο Στέβαν Γιόβετιτς, ήταν απολαυστικός στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Λαμία. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός σκόραρε για το 0-1, ενώ κέρδισε το πέναλτι για το 0-2 και «έφτιαξε» το 0-3, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία που είχε στο 3-0 επί του Άρη, όπου και πάλι έδωσε δημιουργικό ρεσιτάλ.

 

Ο Γιόβετιτς πάντως, με το γκολ που σημείωσε στο ΔΑΚ Λαμίας, άφησε το στίγμα του και στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού έσπασε το «φράγμα» των εκατό τερμάτων και πλέον σε 366 συμμετοχές, «μετράει» 101 τέρματα. Μάλιστα, αυτό που έχει πετύχει είναι μοναδικό, αφού έχει σκοράρει σε επτά διαφορετικά πρωταθλήματα. Αναλυτικότερα, ο 34χρονος επιθετικός, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στο πρωτάθλημα Σερβίας με την Παρτιζάν, στην Ιταλία με τη φανέλα της Φιορεντίνα αλλά και με αυτή της Ίντερ, ενώ γκολ έχει σημειώσει και στην Αγγλία, με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι. Στην Ισπανία έχει πετύχει τέρματα με τα χρώματα της Σεβίλλης, ενώ στην Γερμανία πανηγύρισε γκολ με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου.

Παράλληλα έχει βρει δίχτυα και στην Γαλλία με τα χρώματα της Μονακό. Από εκεί και πέρα, πλέον σκορπάει τον… τρόμο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται πως ο Γιόβετιτς έχει επίσης δέκα γκολ στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ εννέα είναι τα γκολ του στα παιχνίδια που αφορούν το Κύπελλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ