ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Χημεία» για Φορτούνη, Ελ Κααμπί!

«Χημεία» για Φορτούνη, Ελ Κααμπί!

Την σπουδαία «χημεία» που έχουν στο γήπεδο, απέδειξαν και στο 3-0 επί του Άρη, οι Κώστας Φορτούνης και Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Κάτι που φάνηκε στο 1-0. Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να βγάζει τη σέντρα προς το κεφάλι του Μαροκινού φορ και να φτάνει τις έξι ασίστ με αποδέκτη τον πρώτο σκόρερ του θρύλου!

Εξάλλου, τον ίδιο αριθμό ασίστ με αποδέκτη τον Ελ Κααμπί, έχει και ο Ντανιέλ Ποντένσε, που δεν θα διευρύνει άμεσα αυτό το ρεκόρ, αφού λόγω τιμωρίας θα απουσιάσει τόσο από τον αγώνα με την Λαμία για το πρωτάθλημα, αλλά και την Φενέρμπαχτσε, για το Κόνφερενς Λιγκ.

 Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ο τρόπος με τον οποίο «σημαδεύει» ο Κώστας, τον φορ του θρύλου, στο… κεφάλι! Καθώς από τις έξι συνεργασίες τους, οι τέσσερις «κατέληξαν» στο κεφάλι του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος σκόραρε με τον τρόπο αυτό. Υπενθυμίζεται πως στο 3-1 με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ελ Κααμπί σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του «Φόρτου», ενώ σε δύο αγώνες με τον Άρη, δηλαδή και στο 4-1 της κανονικής διάρκειας, αλλά και στο πρόσφατο 3-0, πάλι το… σύστημα ήταν «σέντρα Φορτούνη - κεφαλιά Ελ Κααμπί». Η τέταρτη φορά που έχουν «συναντηθεί» με αυτό τον τρόπο ήταν στο εντός έδρας 1-4 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ