ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιο «διαβασμένος» παρά το γκολ!

Πιο «διαβασμένος» παρά το γκολ!

Το διάστημα της διακοπής θεωρήθηκε ως κάτι ιδιαίτερα θετικό από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιας και είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για δύο εβδομάδες, αλλά και να δει αρκετούς εξ αυτών (πλην των διεθνών) να «γεμίζουν» τις «μπαταρίες» τους.

Ένας από τους παίκτες που πήρε αρκετές «ανάσες» ήταν ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός μπακ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανεβασμένος πριν από τη διακοπή, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Σερβία. Εκεί έκανε το καλύτερο του παιχνίδι ανασταλτικά, ενώ ήταν και ο παίκτης που δημιούργησε το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, στη φάση του 1-4.

Ο Ορτέγκα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εμφανίστηκε πιο προσηλωμένος πλέον στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ και τα ανεβάσματα του ήταν πιο πετυχημένα. Ο νεαρός «φουλ μπακ», έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στην έδρα της «Ένωσης», αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ είχε περάσει στο γήπεδο σαν αλλαγή αντί του Κίνι. Ωστόσο, στην εντός έδρας ήττα στο Φάληρο ήταν «ενδεκαδάτος» και… κακά τα ψέματα, ήταν ένας από τους πιο αδύναμους «κρίκους» στο παιχνίδι εκείνο. Τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει με τον Άμραμπατ ήταν πολλά και τα λάθη του είχαν «φέρει» αρκετά κόρνερ για τους «κιτρινόμαυρους», τα οποία στη συνέχεια έφεραν και τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Από εκείνο το παιχνίδι ωστόσο με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο, ο Ορτέγκα έδειξε να έχει ωριμάσει και ήταν πιο σοβαρός αμυντικά στην «Opap Arena». Ο Άμραμπατ ήταν δραστήριος ως ένα σημείο, αλλά ο Αργεντινός μπακ τα πήγε καλύτερα, παρά τη «συμμετοχή» του στη φάση του 1-0 του Ελίασον.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ