ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα τα «πεπραγμένα» των διεθνών

Όλα τα «πεπραγμένα» των διεθνών

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, «γέμισε» ξανά, αφού οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, επέστρεψαν με φόντο την προετοιμασία για την ΑΕΚ. Ο Βάσκος τεχνικός δεν είχε τη δυνατότητα να δουλέψει το προηγούμενο διάστημα, με τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Μαρόκο), Νταβίντ Κάρμο (Αγκόλα), Νέλσον Άμπι (Αγγλία U20), Ζοβανέ Καμπράλ (Πράσινο Ακρωτήρι), Στέβαν Γιόβετιτς (Μαυροβούνιο) που ήταν εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, από τους μεγάλους «κερδισμένους» ήταν ο Στέβαν Γιόβετιτς, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός παίκτης που έπαιξε βασικός και στα δύο παιχνίδια του Μαυροβουνίου, κάτω από τις οδηγίες του νέου του προπονητή, Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Ο Γιόβετιτς, έπαιξε για 68 λεπτά στο 0-2 επί του Μαυροβουνίου επί της Λευκορωσίας, έχοντας ασίστ, ενώ το μοναδικό τέρμα με κεφαλιά, στο 1-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας, ήρθε ξανά από τον άσο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Προσινέτσκι μίλησε για τον Γιόβετιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Ήθελα να του δώσω χρόνο συμμετοχής, για να καλύψει τα χαμένα λεπτά που έχει στην Ελλάδα».

Από εκεί και πέρα, στους παίκτες που έκαναν τον Μεντιλίμπαρ να… χαμογελάει, παρά το γεγονός πως είναι αρκετά πίσω στις επιλογές του Βάσκου προπονητή, είναι και ο Ζοβάνε Καμπράλ. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, είχε γεμάτες παρουσίες, τόσο στο 1-0 επί της Γουιάνας, αλλά και στο 1-0 με αντίπαλο την Ισημερινή Γουινέα. Βασικός σε αμφότερα τα παιχνίδια και με ασίστ στο πρώτο ματς, αλλά και γκολ στο δεύτερο. Βρίσκοντας δίχτυα με την Εθνική του, δύο χρόνια μετά!

Σε ό,τι αφορά τον Νταβίντ Κάρμο, έπαιξε βασικός στην ήττα με 1-0 από το Μαρόκο και στο ντεμπούτο του πέτυχε… αυτογκόλ. Η εικόνα του ωστόσο ήταν πολύ καλή με εξαίρεση αυτή την άτυχη στιγμή, ενώ στο 0-0 με τις Κομόρες, πέρασε ως αλλαγή στο γήπεδο. Ο Ελ Κααμπί έπαιξε βασικός στο ματς αυτό για 65 λεπτά, αλλά έμεινε στον πάγκο απέναντι στην Μαυριτανία. Εξάλλου, ο έτερος στόπερ του Ολυμπιακού, Νέλσον Άμπι, έπαιξε βασικός και στα δύο παιχνίδια της Κ20 των Άγγλων. Ήταν «παρών» στο 1-5 επί της Πολωνίας, αλλά και στο 1-3 στην έδρα της Τσεχίας. Έπαιξε 90 λεπτά και στις δύο περιπτώσεις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ