ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σταθερά βασικός ο Τζολάκης

Σταθερά βασικός ο Τζολάκης

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Τζολάκη, κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Ελπίδων, δε συνοδεύτηκε με ένα καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας. Με τη «γαλανόλευκη» να γνωρίζει ήττα-σοκ με 1-0 από την Λευκορωσία, σε αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων του 2025. Aυτή ήταν η 20η παρουσία του «Τζόλα» κάτω από τα δοκάρια και είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σε μια ακόμα αναμέτρηση. Το γκολ που δέχτηκε μάλιστα, ήταν από το σημείο του πέναλτι (Μαρτίνοφ 57΄).

Στις άλλες αναμετρήσεις του ομίλου η Πορτογαλία επικράτησε 4-0 των Ν. Φερόε και η Κροατία νίκησε 3-0 την Ανδόρα.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 16:00 η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από τον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής Ομάδας στο YouTube. Η Εθνική έχει έντεκα βαθμούς, μετά από επτά αναμετρήσεις στον όμιλο.

Οι συνθέσεις:

Λευκορωσία (Σαρχέϊ Γιαρόμκα): Σκάπετς, Μπάρανοκ, Ναζαρένκα, Κασαράμπ, Σβιντίνσκι, Ντουσέφσκι (64′ Γκούζ), Μπουράκ (74′ Κρασνού), Πιατσούρα (78′ Κατλιάρου), Αγκέεφ, Μαρτίνοφ (78′ Χρούτσκο), Σβεντσίκου (78′ Ζουραλίου).

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτου, Κρυπαράκος, Σουρλής (81′ Νιάρχος), Κουρφαλίδης (59′ Μεταξάς), Δαρέλας (59′ Αποστολάκης), Παναγίδης, Ζουγλής (59′ Σοφιανός), Τζίμας (59′ Κοσίδης).

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ